Megamin Med je tvrtka koja je uspjela na tržište legalno plasirati proizvode koji sadrže prirodni mineral zeolit-klinoptilolit. Od 2003. godine prisutni smo na tržištu sa kremom za njegu kože, a od 2008. godine i sa kapsulama za peroralno korištenje. Isto tako stvoreni su i preduvjeti za daljnji razvoj i definiranje novih proizvoda.

POUZDANOST
Poslujemo od 1998. godine, te smo bili prva tvrtka koja je inovativnim pristupom počela vršiti pripremu za definiranje proizvoda koji su učinkovitiji i koji se razlikuju od klasičnih proizvoda današnje industrije dijetetskih proizvoda odnosno dodataka prehrani.

SIGURNOST
Za razliku od ostalih dijetetskih proizvoda na tržištu, za naš proizvod za peroralnu uporabu provedena su toksikološka istraživanja koja jamče snažno pozitivno djelovanje bez neželjenih posljedica i nuspojava.

KVALITETA
Kvaliteta naših proizvoda je u visokokvalitetnim standardiziranim sirovinama i vrhunskoj tehnologiji obrade te vrhunskoj čistoći, što rezultira proizvodima visoke bioraspoloživosti i djelotvornosti.

RAZVOJ
Osim same proizvodnje, u strukturi Megamin Med-a, vrlo važno mjesto zauzima razvoj, koji se temelji na praktičnoj primjeni znanstvenih spoznaja kao i suradnji sa eminentnim stručnjacima iz područja medicine i biotehnologije.

Copyright (c) 2009. Megamin Med d.o.o. Sva pravi pridržana.
Megamin Med d.o.o. IV Vrbik 3, 10000 Zagreb
 
web dizajn iDEAstudio